Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу
Одесское высшее профессиональное училище морского туристического сервиса
-
Одеса
· вул. Пушкінська, 18, 65026
На мапі - www.vpu26.net
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
3181 Харчові технології
181 18; Виробництво та технології;код спеціальності - 181; Харчові технології - фаховий молодший бакалавр харчових технологій
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Державний навчальний заклад "Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 6 місяців навчання (01.09.2024 — 01.03.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: бюджет — 60.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 120 Українська мова
1.25 ≥ 120 Математика
1.25 ≥ 120 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 120 Українська література
1.25 ≥ 120 Іноземна мова
1.25 ≥ 120 Біологія
1.25 ≥ 120 Географія
1.25 ≥ 120 Фізика
1.25 ≥ 120 Хімія
1 ≥ 120 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 18; Виробництво та технології;код спеціальності - 181; Харчові технології - фаховий молодший бакалавр харчових технологій
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Державний навчальний заклад "Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 6 місяців навчання (01.09.2024 — 01.03.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 26 серпня.
- Місця: контракт — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 18; Виробництво та технології;код спеціальності - 181; Харчові технології - фаховий молодший бакалавр харчових технологій (Додаткова)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Державний навчальний заклад "Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу".
- Денна форма навчання.
- 1 рік 6 місяців навчання (30.10.2024 — 01.04.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 вересня — 28 жовтня.
- Ліцензійний обсяг — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
41Закінчила у 84 році, офіціант , 27 група. Найкращі роки. Все було чудово.
Закончил 84 г.Повар мастер Будыхин А.А.хорошее училище и преподователи.
Отвратительное училище. куча всяких поборов бесконечно, при том, что дети 2 года в училище не ходили, а учились дистанционно
Поступила в 2007 году окончила 2010 Официант- бортпроводница👩🏻✈️ Технолог-Администратор Это лучше годы. Спасибо всем Мастерам преподавателям. С многими посей день общаемся. Жаль что поздно все поняли о чем говорили, нужно было больше находится на парах и внимательно слушать. Благодаря стенам #26 выросла. Была практика, была работа, было Общежитие и отличные возможности. Не знаю как сейчас. ОВМУ МТС & ДПТНЗ 26
Дивіться також усі коледжі в Одесі, ЗВО/ВНЗ в Одесі, курси в Одесі, репетиторів в Одесі, роботу в Одесі.
Закончила в 83 году,официант.Прекрасные были года.Платили степендию.На практике летом работали на море на базе отдыха.Жили по частным квартирам.Были трудности но все выдержала.Работать пошла на сухогрузы.Нашла мужа на судне.Вместе уже 37 лет.Золотое было время.