Яку спеціальність обрати зараз, щоб забезпечити успішне майбутнє?

Кожному знайомий надважливий вибір професії та питання, які з цим пов’язані. Чи буде вона затребувана у майбутньому? Чи існують взагалі навчальні заклади, де можна цьому навчитись? Чи методи та підхід до навчання включають в себе новітні технології?

Game Design

Дизайн ігор — це захоплива та надзвичайно креативна спеціальність. Створювати цілий всесвіт, прописувати історії персонажів, вибудовувати географію — про що ще можна мріяти? Ґейм-дизайнери рівня Junior зароблять понад 60 000 доларів в рік, що говорить про престижність та високооплачуваність цієї професії. До речі, партнер компанії YES Center, Webster University має бакалаврську програму з ґейм-дизайну! А Ліверпульський університет взагалі допомагає студентам знайти роботу і це є частиною навчального процесу.

Sport Media

Спортивна журналістика як окрема спеціальність в Україні рідкість, але за кордоном — ні. Наприклад, Метрополійний університет Торонто пропонує бакалаврську спеціальність з Sport Media, де студенти можуть навчатись управлінню спортивними розвагами, спортивній журналістиці, виробництві прямих етерів, аудіо- та відеомонтажі та іншому. Метрополійний університет Торонто має таку програму і зокрема є можливість встановити зв’язки, які допоможуть вам у майбутньому. У США спортивні журналісти можуть отримувати більше, ніж 100 000 доларів на рік!

Strategic Communication

Стратегічна комунікація — must-have навичка кожної людини, що працює з людьми. Тому можливість отримати диплом з цієї спеціальности допоможе прокачати цей скіл на максимум. Ця програма дасть необмежену кількість доріг після випуску: робота в SMM, в PR, в HR, в журналістиці, в державних установах, словом — справжній скарб для людей, які прагнуть навчитись лідерства, аналізу авдиторії, медіаграмотності, комунікації в кризових ситуаціях.  Є безліч програм із комунікації, до прикладу, в нідерландському університеті HAN теж є такі і до того ж там є можливість вивчити іноземну мову! Щодо продовження навчання, то університет штату Арізона має магістерську програму з стратегічних комунікацій і в її межах студенти мають змогу стажуватись в міжнародних кампаніях.

Продовження статті читай за посиланням. Дізнаєшся про Global Health, Animal Therapy, Leadership Studies та інші спеціальності. Дій!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Вища освіта Підготовка до вступу в університет