Де вивчати дизайн в США?

У сучасному світі дизайн пронизує кожну сферу: архітектура осель, офісів, зовнішній вигляд автомобілів та сайтів — все це — дизайн. Саме він надає для бізнесу безліч нових можливостей.

У сучасному світі дизайн пронизує кожну сферу: архітектура осель, офісів, зовнішній вигляд автомобілів та сайтів — все це — дизайн. Саме він надає для бізнесу безліч нових можливостей. Навчаючись на дизайнера, ви розвиваєте свої креативні здібності та покращуєте простір навколо себе, свій зовнішній вигляд, імідж в цілому. І звісно, будете затребувані на ринку праці. Освітні програми з дизайну в СШАНавчання триває від 3 до 5 років. Це залежить від програми:

  • дизайн продукції;
  • вебдизайн;
  • текстиль;
  • фотографія;
  • дизайн одягу;
  • анімація;
  • дизайн інтер’єру;
  • ювелірний дизайн;
  • ігровий дизайн. 

Практика у США з перших днів навчання. Цим відрізняються програми американських вишів від українських. Ми пропонуємо навчатися у найкращих американських вишах, що мають потужну матеріальну базу та професійний викладацький склад. 

Як вивчають дизайн в закордонних ВНЗ

Студенти знайомляться з 3D-матеріалами і технологіями, навичками обробки фото та відео. Неабияку роль відіграють курси з креативності, бо кожного дня дизайнеру у своїй професії потрібні нові навички. 

Університети в США для вивчення дизайну:

  1. Colorado State University - має чудову програму з дизайну інтер’єру. 
  2. George Mason University - радимо вступати сюди на графічний дизайн.
  3. University of Dayton - тут буде дуже цікаво вивчати візуальні мистецтва. 
  4. Northeastern University - тут сильні програми з графічного та ігрового дизайну. 

Є також інші варіанти навчальних закладів. Потрібно дивитися конкретні програми навчання. У кожному коледжі та університеті вони розробляються індивідуально. Тобто, визначте для себе, наприклад, хочете ви більше знати про теорію мистецтва, його історію, чи вам потрібен суто практичний підхід. Під час навчання студентам пропонується безліч цікавих спецкурсів. 

Вимоги до вступу на бакалаврат з дизайну у США

Більшість програм не ставлять вимог до наявності спеціалізованих предметів. Проте бажано мати власний доробок витворів мистецтва та фотографії. Це буде перевагою на співбесіді. 

Перспективи після навчання?

Випускники з дипломом дизайнера, як правило, розпочинають свою кар'єру у відповідній спеціальності. Проте деякі навчальні заклади готують універсальних фахівців з дизайну, що надає більш широкі можливості для професійної реалізації. Якщо є бажання та спроможність, обирайте виші, які дозволяють отримати таку освіту, щоб можна було працювати за кількома напрямами. 

Дизайн моди, інтер’єру, створення фільмів, сайтів, додатків — ось чим  ви зможете займатися далі. Креативність та увага до деталей буде цінитися роботодавцем високо. Розвивайте софт-скіли, бо дизайнер, як правило, працює в команді. 

Щоб обрати навчальний заклад, дізнатися про особливості вступу та отримати візову підтримку, звертайтеся до Edusteps. Ми маємо зв’язки з вищими навчальними закладами по всьому світу і допомагаємо при вступі. Не варто діяти самостійно! Ми порадимо, де буде комфортно та цікаво навчатися саме вам. Отримайте потужну професійну підтримку вже зараз!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Вища освіта