Запрошуємо на «Просування бухгалтерських, аудиторських та консалтингових послуг»

Запрошуємо на «Просування бухгалтерських, аудиторських та консалтингових послуг»

Отримайте сертифікат від міжнародного центру та навчіться просувати свій бізнес максимально ефективно! Наш експерт надасть найсучасніші методики та підтвердженні успішні практики, прокачає ваші знання до рівня «я — експерт»

До дня бухгалтера — запускаємо цей невеличкий курс!

Щоб Ви стали кращими у своїй професійній діяльності: Інноваційна програма «Просування бухгалтерських, аудиторських та консалтингових послуг» (освітній захід).

 Під час навчання ви дізнаєтесь:

  • Як визначити цільову аудиторію.
  • Як проаналізувати конкурентів.
  • Як створювати ефективні рекламні оголошення.
  • Як налаштувати та оптимізувати рекламні кампанії.
  • Як аналізувати результати та звітність.

Лектор — Євген Чувілєк, засновник маркетингової агенції MindMarketing, експерт з таргетованої реклами.

Отримайте сертифікат від міжнародного центру та навчіться просувати свій бізнес максимально ефективно!

Всі наші клієнти давно чекали на цей практикум, якого не проводив ще жоден центр підвищення кваліфікації. Ми знаємо, що кожен з наших слухачів або вже надає власні послуги, або може сміливо це почати робити, особливо після цього фахового прикладного освітнього заходу: «Практичні алгоритми просування бухгалтерських, аудиторських та консалтингових послуг» (освітній захід). Ми гарантуємо цілком впевнено, що після цього практикуму ви чітко зрозумієте, що сезонність, свята, періоди відпусток і таке інше — зовсім не перешкоди для успішного просування та ефективних заробітків у сфері надання бухгалтерських, аудиторських, податкових, юридичних та будь-яких інших консалтингових послуг.

Наш експерт надасть найсучасніші методики та підтвердженні успішні практики, прокачає ваші знання до рівня «я — експерт»

У вас назавжди залишиться ексклюзивний матеріал, який постійно буде гарною методичкою та шпаргалкою ваших постійно успішних продажів!

Детальна інформація: ‪[відкрити контакти]+38 096 210 8620‬ Whatsapp Telegram Viber‪[відкрити контакти]+38 099 214 6772‬ Telegram Viber Ольга Зіоменко ( Facebook messenger) E-mail: [відкрити контакти][email protected]; [відкрити контакти][email protected]


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Бухгалтерія, облік та податки Менеджмент, керування, KPI