Безкоштовна освіта в Словаччині та Чехії для українців: нове життя та європейський диплом

Мрієте про престижну європейську освіту та успішну кар'єру за кордоном? Здійсніть свою мрію вже зараз! Словаччина та Чехія гостинно відкривають двері своїх державних університетів для українських студентів, пропонуючи безкоштовне навчання.

Чому саме Словаччина та Чехія

  1. Безкоштовна освіта. Навчання в державних університетах Словаччини та Чехії є абсолютно безкоштовним для українців, якщо воно ведеться словацькою та чеською мовами, відповідно.
  2. Якісна європейська освіта. Словацькі та чеські дипломи визнаються та високо цінуються по всій Європі.
  3. Швидке вивчення мови. Словацька мова на 68% схожа на українську, тому її вивчення не складе великих труднощів. Чеська на 55% подібна до української, але і її можна вивчити з нуля до рівня В2 всього за рік.
  4. Можливість працевлаштування. Словаччина, Чехія та інші країни центральної Європи потребують кваліфікованих фахівців, тому випускники словацьких та чеських університетів мають високі шанси працевлаштуватися у країнах ЄС.
  5. Комфортне проживання. Словаччина безпечна країна з розвиненою інфраструктурою та мальовничою природою. Чехія осередок стародавньої архітектури та культурної спадщини Європи. Проживання та навчання в цих країнах надихає та розширює горизонти мислення. У фінансовому питанні Словаччина буде більш бюджетним варіантом. 

Як вступити до словацького або чеського університету

Перша та одна з найголовніших умов це знання мови, бо для безкоштовного навчання знання мови на рівні B2 є обов'язковим. Компанія Educate Agency пропонує ефективні онлайн-курси словацької мови та офлайн навчання у мовній школі в Празі.

Другий важливий крок це визначення з університетом та програмою навчання. На сайті Educate Agency можна знайти перелік словацьких та чеських університетів та їхніх програм навчання, а також скористатися консультацією, де фахівці Educate Agency допоможуть обрати вищий навчальний заклад.

Наступний крок підготувати необхідні документи. Перелік документів для вступу також можна знайти на сайті Educate Agency. Фахівці компанії допоможуть з їхнім оформленням та перекладом.

Останній етап пройти вступні випробування. Зазначимо, що лише деякі університети проводять вступні іспити, але для більшості програм знання мови та атестат про освіту є достатніми. 

Чому саме Educate Agency

Більше восьми років Educate Agency допомагає абітурієнтам максимально легко вступити до університетів Чехії та Словаччини і непомітно пройти адаптаційний період. Серед наших цінностей максимальна відкритість та розуміння потреб клієнтів. Відеорепортаж про нашу компанію був на каналі «1+1», а також ми записали відео з Дмитром Карпачовим про психологічну підготовку та підтримку майбутніх студентів.

Ми пропонуємо комплексний супровід, до якого входять:

  • консультації щодо вибору університету та програми навчання;
  • допомога з оформленням документів;
  • нострифікація українських дипломів та атестатів;
  • підготовка до вступних іспитів;
  • трансфер та поселення;
  • юридична підтримка;
  • інформаційна підтримка протягом усього навчання.

За допомогою Educate Agency ви або ваша дитина зможете отримати безкоштовну якісну освіту в Словаччині та Чехії та розпочати свій шлях до успішного майбутнього. Educate Agency ваш надійний партнер на шляху до європейської освіти!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Вища освіта Підготовка до вступу в університет Програми для студентів