Обираємо вдумливо університет у Великобританії

Обираємо вдумливо університет у Великобританії

Радимо студентам вибирати університет у Великобританії за рейтингом спеціальностей.

Великобританія як країна для навчання популярна серед абітурієнтів з України. Це зовсім не дивно: вона має вікові, перевірені часом, досвідом і позитивною репутацією академічні традиції. Високо ціниться серед роботодавців отриманий у цій країні диплом. 

Практично всі навчальні заклади відповідають високим стандартам, але варто все-таки проаналізувати умови вступу, вартість та порівняти її із можливостями сім’ї. 

Варто подумати про те, який ви хочете здобути кваліфікаційний рівень та спеціальність. Хочете навчатися на бакалавра, на магістра чи здобути ступінь доктора філософії?

Ось кілька питань, які варто собі поставити:

  • Які предмети у мене виходять добре? 
  • Які предмети я хочу вивчати?
  • Де хочу працювати?

Потрібна допомога? Запишіться на безплатну консультацію. 

Вивчайте науки, мистецтво, медицину, ветеринарію, стоматологію, освіту, право чи професійні спеціальності. Можна обрати програму з бізнес-адміністрування, соціології або комп’ютерних наук. 

Чому так важливо зосередиться на виборі предмета?

Як зрозуміти, що ви отримаєте гарні, якісні знання під час навчання? Звісно, хто хоче вчитися, вчиться, але це питання престижу. 

Радимо студентам вибирати університет у Великобританії за рейтингом спеціальностей. Якщо за вашим напрямом певний університет знаходиться вгорі рейтингу, це означає, що саме тут для вас будуть працювати найкращі викладачі, буде відмінна матеріально-технічна база. Є спеціальні сайти, які у відкритому доступі публікують цю інформацію про рейтинг.

Сподіваюся, вам було корисно прочитати цю статтю. Ми допоможемо вам за наявності питань. 

EDUSTEPS

Ми — агентство з навчання за кордоном і є представником приймальних комісій британських вишів. Допомагаємо оформити візу на навчання, але не тільки. З нами ви пройдете увесь шлях до моменту зарахування у виш. 

Для початку скористайтеся консультацією. На ній ви більше дізнаєтесь про саму процедуру вступу, яка має безліч нюансів і не схожа на ту, до якої звикли українські абітурієнти. Вам треба підвищити свій шанс на вступ, а ми маємо всі необхідні знання і навички для допомоги абітурієнтам на всіх етапах. Отримайте професійне і дружнє ставлення та зробіть свідомий вибір, базуючись на тій інформації, що отримаєте. Університет — це ваш другий дім і ваша альма-матер на кілька років, тому думайте, вирішуйте, залюбки питайте, що незрозуміло. 


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Вища освіта