Вивчення словацької мови з ComeStudy: ваш шлях до успішного вступу

Вивчення словацької мови з ComeStudy: ваш шлях до успішного вступу

Освітній центр ComeStudy пропонує ефективні онлайн-курси з вивчення словацької мови. Гнучкий графік, індивідуальні та групові заняття, сертифікат по завершенні курсу.

Головна

Ласкаво просимо на сайт ComeStudy, вашого надійного партнера у вивченні словацької мови та підготовці до вступу в словацькі університети. Ми пропонуємо гнучкий графік занять, індивідуальні та групові уроки, а також занурення в культуру з сучасними викладачами. Дізнайтеся більше про наші програми на Головна.

Вивчення мови

Вивчення словацької мови з репетитором на наших онлайн-курсах — це ваш ключ до успішного вступу до університетів Словаччини. Наша ефективна програма підготовки та можливість практикуватися в групах та індивідуально забезпечать вас усіма необхідними навичками. Детальніше на сторінці Вивчення мови.

Університети

Завдяки нашим курсам понад 1000 випускників стали студентами словацьких університетів. Наші викладачі допоможуть вам досягти потрібного рівня знання мови, щоб успішно вступити. Дізнайтеся більше про можливості на сторінці Університети.

Вартість

Ми пропонуємо різні пакети навчання, які підходять як новачкам, так і просунутим студентам. Дізнайтеся більше про вартість наших курсів на сторінці Вартість.

Про нас

Освітній центр ComeStudy — це команда досвідчених викладачів, готових допомогти вам у вивченні словацької мови. Ми цінуємо кожного студента і створюємо дружню атмосферу на наших уроках. Детальніше про нас читайте на сторінці Про нас.

Блог

Слідкуйте за новинами та корисними статтями в нашому блозі. Тут ви знайдете поради щодо вивчення мови, історії успіху наших студентів та багато іншого. Відвідайте наш Блог.

Подробиці про курси

Ми пропонуємо курс, розроблений для студентів, які вступають до словацьких університетів, за договором з ComeStudy. У вартість включено абонемент із 16 групових занять словацькою мовою. Дізнайтеся більше про наш підхід до навчання на Вивчення мови.

Викладачі

Наші викладачі — це досвідчені спеціалісти, які допоможуть вам досягти успіху. 

Заняття за абонементом

Наш курс включає:

  • 16 занять по 2 уроки на тиждень.
  • Авторські матеріали.
  • Контроль успішності.
  • Оцінювання рівня наприкінці кожного абонемента.
  • Сертифікат після закінчення курсу.

Детальніше про заняття та умови ви можете дізнатися на Вивчення мови.

Часті питання

У вас залишилися питання? Ми зібрали відповіді на найпоширеніші питання на сторінці FAQ.

Зв'язок з нами

Якщо у вас виникли додаткові питання або ви хочете записатися на курс, зв'яжіться з нами за телефоном [відкрити контакти]+38 067 163 29 09 або по email [відкрити контакти][email protected]. Ми завжди раді допомогти!

Дізнайтеся більше на нашому сайті!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Підготовка до вступу в університет Програми для студентів