Чек-лист, перевірка харчоблоку перед відкриттям після канікул чи перерви в роботі
Короткий список з 15 обов'язкових справ перед запуском.
Пропонуємо вам контрольний чек-лист «перевірка харчоблоку перед відкриттям після канікул чи перерви в роботі» — це короткий список з 15 обов'язкових справ перед запуском
- огляд приміщення на предмет цілісності та дотримання всіх стандартів;
- інвентаризація (переоблік) всіх продуктів та матеріалів;
- перевірка справності всієї техніки та комунікацій, вимірювальних приладів;
- ревізія всього посуду та інвентарю на предмет цілісності і достатності;
- огляд інвентарю для прибирання, ревізія миючих/дезінфікуючих засобів та контроль термінів їх придатності;
- перевірка наявності комплектів санітарного одягу для персоналу та відвідувачів харчоблоку;
- замовлення всього необхідного і ремонт всього несправного;
- проведення генерального прибирання у всіх виробничих та допоміжних приміщеннях;
- огляд пасток для шкідників, при необхідності виклик відповідних спеціалістів;
- огляд на предмет цілісності, миття та дезінфекція сміттєвих баків (зовнішніх та внутрішніх);
- перевірка наявності та актуальності договорів з підрядниками (на постачання харчових продуктів; на проведення дератизації/дезінсекції; на лабораторні дослідження; на вивезення та утилізацію відходів; на технічне обслуговування обладнання та комунікацій тощо);
- проведення навчання персоналу і складання графіку роботи;
- перевірка наявності медоглядів у всіх працівників;
- огляд та при необхідності оновлення маркування прибиральницького, кухонного інвентарю та посуду;
- заведення/поновлення журналів та чек-листів.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Бізнес планування, аналітика Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa Кухар, кондитер, кулінарія