Внутрішній аудитор системи харчової безпеки для HoReCa
З 28 лютого — онлайн-курс. Переваги курсу — живе спілкування зі спікерами, можливість перегляду відео — занять, отримання практичних навичок!
Онлайн-Курс: Внутрішній аудитор системи харчової безпеки HACCP.
Оновлена програма курсу чекає на вас!
Графік навчання: з 28.02 по 11.03 — шість онлайн занять.
(3 рази на тиждень по 3,5 години — Zoom).
З 14 по 18.03 — самостійна робота, проходження тестування.
Після закінчення курсу учасники отримають:
- сертифікат державного навчального закладу;
- сертифікат англійською мовою;
- друковані роздаткові матеріали;
- допоміжні документи в електронному вигляді;
- знання від кращих практикуючих фахівців з харчової безпеки.
Програма: https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/02-2021r/
Реєстрація онлайн: bit.ly/3e1s8gz
Anna Blokhina.
Питання: [відкрити контакти] ; [відкрити контакти] (viber).
Кількість учасників обмежена!
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини