Запрошуємо на підвищення кваліфікації для викладачів по НАССР
Курс проводиться спільно з Інститут післядипломної освіти НУХТ м.Київ
Тема: Безпечність харчових продуктів – законодавчі вимоги та система НАССР
- 26 по 28.01 для всіх бажаючих підвищити свою кваліфікацію та отримати відповідний сертифікат на 30 годин (1 кредит ECTS)
Курс проводиться спільно з Інститут післядипломної освіти НУХТ м.Київ
Курс буде корисним викладачам фахової передвищої, вищої освіти; керівникам, професіоналам, викладачам коледжів готельно-ресторанного бізнесу.
Що Вас очікує ? 3 – онлайн зустрічі по 2 години на платформі - ZOOM, самостійна робота відповідно до навчального плану та зворотний зв'язок протягом всього навчання від сертифікованого спікера-аудитора за системою HACCP, а також підвищення власної компетентності у питаннях харчової безпеки
Програма за посиланням:
https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/bezpechnistproduktivhaccp/
Вартість 600 грн (30 годин -1 кредит ECTS)
Участь за попереднім бронюванням. Реєстрація : bit.ly/3e1s8gz
Для довідок: [відкрити контакти] , [відкрити контакти] viber
Profi club profi club Anna Blokhina https://proficlub.com.ua/
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини