Запрошуємо 14-15 грудня на вебінар. Пекарні та кондитерські. Що необхідно знати виробнику для випуску безпечного продукту?
Online/Zoom. Як відкритися, реєстрація виробництва, вимоги до приміщення, які документи на продукцію потрібні, маркування, лабораторні дослідження, технічні умови, НАССР.
Програма:
- Документи на продукцію та етикетки.
- Маркування при реалізації кінцевому споживачу та в кафе, магазини, кав’ярні. Алергени.
- Технічні умови на продукцію. Як розробити та зареєструвати.
- Добровільна сертифікація. Декларація виробника.
- Вимоги до гігієни персоналу. Поведінка на виробництві.
- Лабораторні дослідження: показники для проведення дослідження. Періодичність. Протоколи.
- Як проходити перевірки: планові перевірки. Позапланові перевірки, що перевіряють у випадку скарги.
- Документи та впровадження НАССР. Інструкції, чек-листи.
- 7 принципів НАССР. Контрольно-критичні точки для кондитерських та хлібобулочних виробництв. Ризики та міри керування.
- Вимоги до приміщення.
- Кількість та розмір приміщення.
- Миття, прибирання дезінфекція.
- Обладнання, яке необхідне для відкриття пекарень
- Розміщення обладнання та його обслуговування
- Вимоги до сировини. Види сировини.
- Інгредієнти, суміші у пекарській справі.
Для запитань: [відкрити контакти] , [відкрити контакти] viber/telegram.
Придбати квитки: bit.ly/3e1s8gz.
PROFI CLUB з Анна Блохіна.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини