Запрошуємо 14-15 грудня на вебінар. Пекарні та кондитерські. Що необхідно знати виробнику для випуску безпечного продукту?

Запрошуємо 14-15 грудня на вебінар. Пекарні та кондитерські. Що необхідно знати виробнику для випуску безпечного продукту?

Online/Zoom. Як відкритися, реєстрація виробництва, вимоги до приміщення, які документи на продукцію потрібні, маркування, лабораторні дослідження, технічні умови, НАССР.

Програма:

  • Документи на продукцію та етикетки. 
  • Маркування при реалізації кінцевому споживачу та в кафе, магазини, кав’ярні. Алергени.
  • Технічні умови на продукцію. Як розробити та зареєструвати. 
  • Добровільна сертифікація. Декларація виробника. 
  • Вимоги до гігієни персоналу. Поведінка на виробництві. 
  • Лабораторні дослідження: показники для проведення дослідження. Періодичність. Протоколи. 
  • Як проходити перевірки: планові перевірки. Позапланові перевірки, що перевіряють у випадку скарги. 
  • Документи та впровадження НАССР. Інструкції, чек-листи. 
  • 7 принципів НАССР. Контрольно-критичні точки для кондитерських та хлібобулочних виробництв. Ризики та міри керування.
  • Вимоги до приміщення. 
  • Кількість та розмір приміщення.
  • Миття, прибирання дезінфекція.
  • Обладнання, яке необхідне для відкриття пекарень 
  • Розміщення обладнання та його обслуговування 
  • Вимоги до сировини. Види сировини. 
  • Інгредієнти, суміші у пекарській справі.

Для запитань: [відкрити контакти](063) 701-34-16, [відкрити контакти](067) 564 38 54 viber/telegram.

Придбати квитки: bit.ly/3e1s8gz.

PROFI CLUB з Анна Блохіна.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини