1 листопада — початок курсу в PROFI CLUB
Онлайн-курс від PROFI CLUB — це 2 тижні насиченої програми, практики, вивчення актуального законодавства у сфері харчової безпеки, санітарних норм, внутрішнього аудиту, самостійної роботи та проходження тестування.
«Внутрішній аудитор системи харчової безпеки» і як завжди, ми починаємо з основ впровадження системи HACCP: планування проектних робіт, отримання експлуатаційного дозволу, вимог до приміщень, де виробляється харчовий продукт. Разом з Марта Лушпак.
Так само як і очний в Києві відкриває — заступник директора Інститут післядипломної освіти НУХТ, що робить початок курсу легким для розуміння матеріалу і налаштовує наших слухачів на позитивні зміни, які завжди супроводжуються отриманням нових знань.
Ми обговорюємо харчове законодавство та очікувані зміни у законодавстві України, пов'язані з виробництвом продуктів харчування та їх реалізацією. З нами експерт: Viktoriya Oblak — а це означає, що ми отримаємо розгорнуті відповіді навіть на найскладніші питання та «розшифруємо» не завжди зрозумілі законодавчі терміни.
Для запитань: [відкрити контакти] .
https://proficlub.com.ua/all-courses-ua/ PROFI CLUB з Anna Blokhina.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини