Стандарт — ISO 22000
Міжнародний стандарт спрямований на створення систем управління безпечністю і призначений для застосування усіма організаціями, зайнятими в ланцюгу виробництва, постачання і реалізації харчової продукції.
Відповідно до стандарту ISO 22000 — харчовий ланцюг являє собою послідовність стадій та операцій, що включають виготовлення, обробку, дистрибуцію, зберігання й перероблення засобів для харчування, від первинного виробництва до споживання.
Харчове виробництво розглядається як єдиний процес, протягом якого повинні бути усунені всі чинники, що можуть призвести до виготовлення недоброякісної та небезпечної для здоров'я людини продукції.
На курcі «Стандарт ISO 22000. Від теорії до практики» від PROFI CLUB з Anna Blokhina ми розглядаємо:
- структура стандартів серії ISO;
- переваги впровадження та сертифікації;
- процесний підхід і ризик-орієнтоване мислення;
- цікл PDCA;
- операційні і організаційні ризики;
- методологія управління ризиками;
- практичні кейси впроваджених програм.
Найближчий курс з 30 листопада по 3 грудня, формат-онлайн, для запитань: [відкрити контакти] .
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Бухгалтерія, облік та податки Менеджмент, керування, KPI Право, юриспруденція