Як організувати кейтеринг. Семінар вихідного дня 13-14 листопада
Як відкрити кейтеринг-направлення та організувати роботу персоналу. Запрошуємо управлінців ресторанних закладів.
Кейтеринг. Організація та проведення виїзних заходів.
Практичний семінар з організації та проведення кейтерингових заходів. Для управляючих, власників, менеджерів ресторанних закладів.
Розглядаються питання:
- особливості реклами в кейтерингу;
- види кейтерінгу та чим вони відрізняються;
- планування та організація кейтерингових послуг;
- ціноутворення;
- вимоги та стандарти обслуговування на виїзних заходах.
У програмі навчання по кейтерингу:
- Види послуг, що надаються в кейтерингу.
- Особливості, специфіка, можливості кейтерингу.
- Ринок кейтерингових послуг в Україні.
- Складання пропозиції по кейтерингу.
- Узгодження з клієнтом формату заходу та складання бюджету.
- Сценарій проведення заходу.
- Продуктові запаси та організація роботи складу.
- Складання графіку роботи працівників.
- Організація транспортування. Обладнання для виїзного обслуговування.
- Особливості складання меню при виїзному обслуговуванні. Вимоги до кухні.
- Ціноутворення та вартість продажу кейтеринг-послуг.
- Проведення заходу.
- Звітність про проведений захід.
Онлайн-навчання у період посиленого карантину.
Контакти для питань і запису — [відкрити контакти] , [відкрити контакти] .
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини