Як організувати кейтеринг. Семінар вихідного дня 13-14 листопада

Як організувати кейтеринг. Семінар вихідного дня 13-14 листопада

Як відкрити кейтеринг-направлення та організувати роботу персоналу. Запрошуємо управлінців ресторанних закладів.

Кейтеринг. Організація та проведення виїзних заходів.

Практичний семінар з організації та проведення кейтерингових заходів. Для управляючих, власників, менеджерів ресторанних закладів.

Розглядаються питання:

  • особливості реклами в кейтерингу;
  • види кейтерінгу та чим вони відрізняються;
  • планування та організація кейтерингових послуг;
  • ціноутворення;
  • вимоги та стандарти обслуговування на виїзних заходах.

У програмі навчання по кейтерингу:

  • Види послуг, що надаються в кейтерингу.
  • Особливості, специфіка, можливості кейтерингу.
  • Ринок кейтерингових послуг в Україні.
  • Складання пропозиції по кейтерингу.
  • Узгодження з клієнтом формату заходу та складання бюджету.
  • Сценарій проведення заходу.
  • Продуктові запаси та організація роботи складу.
  • Складання графіку роботи працівників.
  • Організація транспортування. Обладнання для виїзного обслуговування.
  • Особливості складання меню при виїзному обслуговуванні. Вимоги до кухні.
  • Ціноутворення та вартість продажу кейтеринг-послуг.
  • Проведення заходу.
  • Звітність про проведений захід.

Онлайн-навчання у період посиленого карантину.

Контакти для питань і запису — [відкрити контакти](066) 617-80-37, [відкрити контакти](067) 186-46-05.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини