Харчова безпека 2021, старт 22 вересня!
КИЇВ 22-23 вересня. Теорія + практикум в PROFI CLUB з Анна Блохіна
Сьогодні в Києві розпочався тренінг для виробників харчової продукції: з Viktoriya Oblak Anna Blokhina
22 вересня - Частина перша: Огляд Основних законодавчих актів. УВАГА!!! Зміни 2021 року. Рекомендації по підготовці.
Серед наших учасників: технологи, спеціалісти з якості та керівники виробництв. Багато матеріалу по законодавчій базі, актуальна інформація з маркування харчових продуктів і звичайно практичні питання від наших учасників.А у нас тільки 2 дні !
23 вересня - ПРАКТИЧНІ МОДУЛІ для виробників харчової продукції.
PROFI CLUB www.proficlub.com.ua [відкрити контакти]
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини