Внутрішній аудитор системи харчової безпеки для HoReCa
Онлайн-курс підготовки внутрішніх аудиторів проводиться регулярно як онлайн так і в очному форматі - PROFI CLUB
Понеділок 16 серпня Інститут післядипломної освіти НУХТ і PROFI.CLUB розпочали онлайн-курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки"
Наш курс відкривав - Заступник директора Інституту з навчальної роботи Сергій Дмитрович Сергій Дудко
А в перший день Марта Лушпак -директор Західний центр розвитку бізнесу поділилася своїм практичним досвідом в сфері впровадження системи HACCP.
Попереду ще 2 тижні навчання, вирішення практичних завдань, вивчення сучасного законодавства для харчових підприємств і громадського харчування, а також підготовка внутрішніх аудиторів.
Ми бажаємо нашим учасникам успіхів і готові відповідати на Ваші питання. #proficlubconsulting #auditorhaccp PROFI.CLUB з Anna Blokhina Інститут післядипломної освіти НУХТ
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини