Внутрішній аудитор системи харчової безпеки для HoReCa

Внутрішній аудитор системи харчової безпеки для HoReCa

Онлайн-курс підготовки внутрішніх аудиторів проводиться регулярно як онлайн так і в очному форматі - PROFI CLUB

Понеділок 16 серпня Інститут післядипломної освіти НУХТ і PROFI.CLUB розпочали онлайн-курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки"

Наш курс відкривав - Заступник директора Інституту з навчальної роботи Сергій Дмитрович Сергій Дудко

А в перший день Марта Лушпак -директор Західний центр розвитку бізнесу поділилася своїм практичним досвідом в сфері впровадження системи HACCP.

Попереду ще 2 тижні навчання, вирішення практичних завдань, вивчення сучасного законодавства для харчових підприємств і громадського харчування, а також підготовка внутрішніх аудиторів.

Ми бажаємо нашим учасникам успіхів і готові відповідати на Ваші питання. #proficlubconsulting #auditorhaccp PROFI.CLUB з Anna Blokhina  Інститут післядипломної освіти НУХТ


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини