Підсумки півроку - 2021 р від компанії Profi club
Початок серпня- чудовий час підвести підсумки півроку в PROFI.CLUB з Anna Blokhina
З початку 2021 року було проведено:
- Курс "Адміністрування ресторану" - два онлайн курсу, незважаючи на те, що були суворі карантинні обмеження для роботи ресторанного бізнесу з Анна Скорик
- Курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки" - два онлайн курсу і один очний курс в Києві з Інститут післядипломної освіти НУХТ
- Курс "Підготовка кандидатів в аудитори системи безпечності харчових продуктів" у Львові з Марта Лушпак Західний центр розвитку бізнесу - new !
- Практикум: "Харчова безпека - 2021 для виробників харчової продукції" - в чотирьох містах України: Київ, Харків, Одеса, Дніпро з Viktoriya Oblak - new !
- Практикум: "Управлінський облік в ресторані" - Харків
- Практикум "Кава з перших рук" - Дніпро, за планом інші міста - new !
- Онлайн-практикум: "Харчова безпека закладів шкільного, дошкільного навчання"
- Онлайн школа "Profi Club-випускний по впровадженню системи HACCP"
- Вебінар "Проектування, оснащення торгових площ та магазинів"
- Онлайн-практикум: "Санітарні та гігієнічні вимоги на на підприємствах громадського харчування" з Людмила Мухарская
- Корпоративні навчання по #HACCP і курси з підготовки персоналу для #HoReCa
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини