Внутрішній аудитор системи харчової безпеки для HoReCa
Компанія PROFI CLUB з Анна Блохіна в Інститут післядипломної освіти НУХТ провела навчання чергової групи внутрішніх аудиторів
На цьому тижні в Інститут післядипломної освіти НУХТ закінчився очний курс: "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки - HACCP"
Цей курс включав в себе багато різнопланової інформації, починаючи з проектування і технологічного обладнання для підприємств громадського харчування, методик визначення контрольних контрольних точок (ККТ), навчання персоналу, розбирали робочі документи і розробляли систему харчової безпеки на прикладі підприємств громадського харчування. Курс закінчився успішним складанням тестів і видачею свідоцтв директором ІПДО НУХТ
Більше фото з нашого курсу: https://www.facebook.com/Profi.Club.Consulting
А ми готуємося вже до наступного курсу, який буде проходити в серпні, приєднуйтесь: https://proficlub.com.ua/f-k-1-ua/
Реєстрація онлайн📌: bit.ly/3e1s8gz Питання: 👉📞[відкрити контакти]
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини