Внутрішній аудитор системи харчової безпеки для HoReCa

Внутрішній аудитор системи харчової безпеки для HoReCa

Компанія PROFI CLUB з Анна Блохіна в Інститут післядипломної освіти НУХТ провела навчання чергової групи внутрішніх аудиторів

На цьому тижні в Інститут післядипломної освіти НУХТ закінчився очний курс: "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки - HACCP"

Цей курс включав в себе багато різнопланової інформації, починаючи з проектування і технологічного обладнання для підприємств громадського харчування, методик визначення контрольних контрольних точок (ККТ), навчання персоналу, розбирали робочі документи і розробляли систему харчової безпеки на прикладі підприємств громадського харчування. Курс закінчився успішним складанням тестів і видачею свідоцтв директором ІПДО НУХТ

Більше фото з нашого курсу: https://www.facebook.com/Profi.Club.Consulting 

А ми готуємося вже до наступного курсу, який буде проходити в серпні, приєднуйтесь: https://proficlub.com.ua/f-k-1-ua/

Реєстрація онлайн📌: bit.ly/3e1s8gz     Питання: 👉📞[відкрити контакти](063)701-34-16


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини