«Харчова безпека – 2021» в онлайн форматі!
"Харчова безпека та впровадження системи НАССР у їдальнях: закладів шкільного, дошкільного навчання, вищих навчальних закладів та на підприємствах"
Програма:
- Огляд Законодавства України з питань безпечності харчових продуктів
- Поняття НАССР. Загальні принципи. Небезпечні чинники. Методологія оцінки небезпечних чинників та розробки мір управління.
- Санітарні регламенти та вимоги щодо інфраструктури, утримання приміщень, обладнання, гігієни персоналу для їдалень.
- Вимоги до безпечності харчових продуктів та сировини.
- Вимоги до контролю технологічних процесів приготування страв та медико-біологічні вимоги до показників безпечності готових страв.
- Документація НАССР. Документи, записи, інструкції, журнали. Приклади
- Розподіл обов’язків при розробці, впровадженні НАССР у їдальнях.
- Особливості розробки та впровадження у закладах шкільного та дошкільного навчання.
- Державні перевірки дотримання вимог законодавства. Аудити НАССР. .
- Розгляд основних невідповідностей на прикладі Актів перевірок у шкільних, дошкільних закладах.
Дата: 19.07. 2021 з 14:00 до 17:30 (ZOOM)
Питання: [відкрити контакти] (viber/telegram) реєстрація: bit.ly/3e1s8gz
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини