Харчова безпека 2021
В 2021 році PROFI CLUB з Anna Blokhina та Фабрика решений з Облак Вікторія провели вже 4 практикумів з харчової безпеки для виробників харчової продукції.
Практикум: Харчова безпека - 2021р. Київ - Харків - Одеса - Дніпро
Компанія PROFI CLUB з Anna Blokhina.
Наш практикум для: виробників харчових і харчопереробних підприємств, технологів, фахівців з якості, юристів і власників бізнесу і фахівців, які планують виробляти харчову продукцію.
Програма навчання включає в себе 5 блоків:
- основи законодавства про безпеку харчових продуктів
- вимоги до готової продукції, маркування, супровідної документації
- вимоги до приміщень, інфраструктурі, обладнання, персоналу, документації
- навчання персоналу, HACCP-впровадження, документація і аудити
- проходження перевірок Держслужбою Програма включає теоретичну частину, практичні рекомендації, розбирання кейсів, відповіді на питання
Ми підготували для учасників:
📌 іменний сертифікат PROFI.CLUB
📌 матеріали в електронному вигляді
☎️ Питання за телефонами: [відкрити контакти] viber / telegram
📌 Для реєстрації: bit.ly/3e1s8gz
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини