Комунальні столи в ресторані
Комфорт поступається рентабельності та ефективності
Комунальний стіл в ресторані - тренд, який швидко набирає популярність. Це, як правило, довгий, великий стіл, розміщений в закладі, за яким незнайомі люди можуть сидіти поруч один з одним за обідом, сніданком або вечерею. Це чудова нагода не тільки смачно поїсти, але й поспілкуватися, зустріти нових друзів або просто весело провести час в закладі, не обмежуючись їжею. Зручно, вигідно і весело. Чи ні???
В Європі загальні столи були в моді ще в XVIII столітті, пік їхньої популярності припав на часи Великої французької революції. У США явище набуло поширення в XIX столітті, а новий сплеск інтересу до нього почався в кінці 2000-х років. Вірніше, це був компроміс: в ситуації фінансової кризи люди погоджувалися харчуватися в умовах обмеженого простору, якщо їх влаштовувала ціна. Ресторатори знижували ціну на їжу і ставили загальні столи, щоб врятувати свої заклади від закриття: за довгий стіл при одній і тій же площі вони могли посадити майже вдвічі більше гостей.
Великі загальні столи в кафе і ресторанах - тренд останнього десятиліття. Хтось від них в захваті, а хтось зовсім не приймає такий варіант, тут все залежить від особистого досвіду кожного конкретного гостя. Доречі, американська організація, провела власне дослідження, яке показало: загальний стіл охоче виберуть 55% мілленіалов.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Project management, управління проектами Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa Продажі, кол центр, робота з клієнтами