Як підняти свою професійну кваліфікацію ?
Існує маса варіантів професійного навчання: семінари, тренінги, курси. Серед багатьох варіантів важливо вибрати те що дійсно необхідно в харчовій галузі, якщо регулярно підвищувати кваліфікацію, то перевірки держслужб будуть проходити легко.
Старі знання вже не працюють так, як це було навіть пару років назад і зараз важче продати себе на ринку праці, як фахівця чи довести свою унікальність і незамінність серед колег, оскільки не вистачає нових знань в галузі харчової безпеки, без чого зараз не працює жоден заклад HoReCa або харчове підприємство.
Вихід є! Пройшовши курси отримуєш не тільки унікальні знання, а й стаєш фахівцем по впровадженню системи харчової безпеки у себе на підприємстві. Таким чином можна підвищити свою конкурентоспроможність на ринку праці і додати до початкової ставки як мінімум + 20%.
Роботодавець зараз шукає фахівця широкого профілю, а їм можна стати лише підвищивши свою кваліфікацію.
Курс "ВНУТРІШНІЙ АУДИТОР СИСТЕМИ ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕКИ для HORECA" пройде у Києві з 12 -15 квітня 2021р.
ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ КУРСУ УЧАСНИКИ отримають:
- сертифікат державного навчального закладу Інститут післядипломної освіти НУХТ
- сертифікат на англійській мові PROFI.CLUB
- друковані роздаткові матеріали та допоміжні документи в електронному вигляді
- знання від кращих практикуючих фахівців України з харчової безпеки Після реєстрації ми відправляємо програму та умови бронювання місця навчання: bit.ly/3e1s8gz Для запитань: [відкрити контакти]
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Бухгалтерія, облік та податки Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa Тренінги для тренерів