Як підняти свою професійну кваліфікацію ?

Як підняти свою професійну кваліфікацію ?

Існує маса варіантів професійного навчання: семінари, тренінги, курси. Серед багатьох варіантів важливо вибрати те що дійсно необхідно в харчовій галузі, якщо регулярно підвищувати кваліфікацію, то перевірки держслужб будуть проходити легко.

Старі знання вже не працюють так, як це було навіть пару років назад і зараз важче продати себе на ринку праці, як фахівця чи довести свою унікальність і незамінність серед колег, оскільки не вистачає нових знань в галузі харчової безпеки, без чого зараз не працює жоден заклад HoReCa або харчове підприємство.

Вихід є! Пройшовши курси отримуєш не тільки унікальні знання, а й стаєш фахівцем по впровадженню системи харчової безпеки у себе на підприємстві. Таким чином можна підвищити свою конкурентоспроможність на ринку праці і додати до початкової ставки як мінімум + 20%.

Роботодавець зараз шукає фахівця широкого профілю, а їм можна стати лише підвищивши свою кваліфікацію.

Курс "ВНУТРІШНІЙ АУДИТОР СИСТЕМИ ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕКИ для HORECA" пройде у Києві з 12 -15 квітня 2021р.

ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ КУРСУ УЧАСНИКИ отримають:

  •  сертифікат державного навчального закладу Інститут післядипломної освіти НУХТ
  •  сертифікат на англійській мові PROFI.CLUB
  •  друковані роздаткові матеріали та допоміжні документи в електронному вигляді 
  •  знання від кращих практикуючих фахівців України з харчової безпеки                                 Після реєстрації ми відправляємо програму та умови бронювання місця навчання: bit.ly/3e1s8gz      Для запитань: [відкрити контакти](063) 701-34-16                                                                      


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бухгалтерія, облік та податки Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa Тренінги для тренерів