Безглютенова дієта дома і в ресторані

Безглютенова дієта дома і в ресторані

Яка ваша думка про безглютенову дієту? В наш час багато статей про те, як правильно харчуватися, рецептів і практичних рекомендацій. 30 січня ми проведемо онлайн - марафон по загальної інформації по БГ меню.

"Безглютенова дієта дома і в ресторані"

Причиною поганого самопочуття після вживання продуктів, що містять глютен, може бути алергія на пшеницю. Також є деякі дослідження про те, чи є чутливість до глютену психосоматичної.

Один з головних винуватців збільшення ваги і втоми - це дієта з високим вмістом рафінованих зерен і нездорової їжі, а також з високим вмістом калорій, але з низьким вмістом поживних речовин. Багато хто починає відчувати результати, коли вони відмовляються від високоглютеновой дієти.

Один із способів, яким люди можуть визначити, чи є вони чутливими до глютену, - це вибіркова дієта.

30 січня Ви можете задати питання нашому спікеру в форматі онлайн - людині, яка має досвід створення безглютенового продукту та виробництва  «з нуля», мати дитини з непереносимістю глютену.

Програма:

  •  загальносвітовий тренд на БГ харчування
  •  аналіз ринку БГ і популярність в Україні
  •  асортимент БГ в ресторанах
  •  нішеві локальні культури
  •  сертифікація
  •  тренд Glutenfreesourdough (без глютену, на заквасці) і можливість використання в громадському харчуванні

До 26 січня діє вартість раннього бронювання!   
Реєстрація і оплата вебінару : bit.ly/3e1s8gz   [відкрити контакти]063 701-34-16


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa Медицина, фармацевтика Продажі, кол центр, робота з клієнтами