Безглютенова дієта дома і в ресторані
Яка ваша думка про безглютенову дієту? В наш час багато статей про те, як правильно харчуватися, рецептів і практичних рекомендацій. 30 січня ми проведемо онлайн - марафон по загальної інформації по БГ меню.
"Безглютенова дієта дома і в ресторані"
Причиною поганого самопочуття після вживання продуктів, що містять глютен, може бути алергія на пшеницю. Також є деякі дослідження про те, чи є чутливість до глютену психосоматичної.
Один з головних винуватців збільшення ваги і втоми - це дієта з високим вмістом рафінованих зерен і нездорової їжі, а також з високим вмістом калорій, але з низьким вмістом поживних речовин. Багато хто починає відчувати результати, коли вони відмовляються від високоглютеновой дієти.
Один із способів, яким люди можуть визначити, чи є вони чутливими до глютену, - це вибіркова дієта.
30 січня Ви можете задати питання нашому спікеру в форматі онлайн - людині, яка має досвід створення безглютенового продукту та виробництва «з нуля», мати дитини з непереносимістю глютену.
Програма:
- загальносвітовий тренд на БГ харчування
- аналіз ринку БГ і популярність в Україні
- асортимент БГ в ресторанах
- нішеві локальні культури
- сертифікація
- тренд Glutenfreesourdough (без глютену, на заквасці) і можливість використання в громадському харчуванні
До 26 січня діє вартість раннього бронювання!
Реєстрація і оплата вебінару : bit.ly/3e1s8gz [відкрити контакти]
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa Медицина, фармацевтика Продажі, кол центр, робота з клієнтами