Практикум для виробників харчової продукції «Харчова безпека – 2021»

Практикум для виробників харчової продукції «Харчова безпека – 2021»

Программа курса складається з декількох блоків, що будуть включати теоретичну частину, практичні рекомендації, розборку кейсів, відповіді на питання.

ПРАКТИКУМ для виробників харчової продукції - «Харчова безпека – 2021»

Дата проведення: 11.02.2021 р.   Місце проведення: Харків. 

На практикумі Ви дізнаєтесь основи Законодавства в галузі харчової безпеки, вимоги до готової продукції, до маркування, супровідної документаціїї, вимоги до приміщень, інфраструктури, обладнання, персоналу, документації, розглянемо питання простежуваності, вилучення, навчання персоналу, поговоримо про проходження перевірок.

📞[відкрити контакти]063 701-34-16   Реєстрація📌: bit.ly/3e1s8gz

Учасники отримують: 

  • сертифікат
  • навчальні матеріали


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини