Практикум для виробників харчової продукції «Харчова безпека – 2021»
Программа курса складається з декількох блоків, що будуть включати теоретичну частину, практичні рекомендації, розборку кейсів, відповіді на питання.
ПРАКТИКУМ для виробників харчової продукції - «Харчова безпека – 2021»
Дата проведення: 11.02.2021 р. Місце проведення: Харків.
На практикумі Ви дізнаєтесь основи Законодавства в галузі харчової безпеки, вимоги до готової продукції, до маркування, супровідної документаціїї, вимоги до приміщень, інфраструктури, обладнання, персоналу, документації, розглянемо питання простежуваності, вилучення, навчання персоналу, поговоримо про проходження перевірок.
📞[відкрити контакти] Реєстрація📌: bit.ly/3e1s8gz
Учасники отримують:
- сертифікат
- навчальні матеріали
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини