14-15 жовтня запрошуємо на онлайн-практикум "Система HACCP"

Додаткова інформація кількість учасників: до 10 осіб електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та документи для розробки і впровадження системи ХАССП

14-15 жовтня 2020р.
ПРАКТИКУМ "Система HACCP" - онлайнПРОГРАМА:
1-ий блок:

  •  Причини, процедура і етапи впровадження HACCP.
  •  Актуальне законодавство України по HACCP та повноваження ДПСС
  •  Відповідальність за порушення норм НАССР
  •  Програми-передумови, нюанси їх розробки і прописаний
  •  Уніфікована форма акта перевірки - короткий інструктаж по проходженню перевірок
  •  Застосування HACCP у всіх процесах, які проходить продукт

2-ий блок:

  •  Розробка і всі етапи впровадження системи ХАССП
  •  Розробка документації для системи харчової безпеки
  •  Практичні приклади заповнення документації згідно системи ХАССП і поради з ведення поточних журналів
  •  Основні проблеми та поширені помилки при впровадженні системи ХАССП
  •  Причини зниження ефективності системи HACCP
  •  Відповіді на запитання учасників

Додаткова інформація

  •  кількість учасників: до 10 осіб
  •  електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та документи для розробки і впровадження системи ХАССП
  •  іменний сертифікат для кожного учасника

Після реєстрації ми відправляємо програму та умови бронювання місця навчання:
bit.ly/3e1s8gz [відкрити контакти]063-701-34-16


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини