14-15 жовтня запрошуємо на онлайн-практикум "Система HACCP"
Додаткова інформація кількість учасників: до 10 осіб електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та документи для розробки і впровадження системи ХАССП
14-15 жовтня 2020р.
ПРАКТИКУМ "Система HACCP" - онлайнПРОГРАМА:
1-ий блок:
- Причини, процедура і етапи впровадження HACCP.
- Актуальне законодавство України по HACCP та повноваження ДПСС
- Відповідальність за порушення норм НАССР
- Програми-передумови, нюанси їх розробки і прописаний
- Уніфікована форма акта перевірки - короткий інструктаж по проходженню перевірок
- Застосування HACCP у всіх процесах, які проходить продукт
2-ий блок:
- Розробка і всі етапи впровадження системи ХАССП
- Розробка документації для системи харчової безпеки
- Практичні приклади заповнення документації згідно системи ХАССП і поради з ведення поточних журналів
- Основні проблеми та поширені помилки при впровадженні системи ХАССП
- Причини зниження ефективності системи HACCP
- Відповіді на запитання учасників
Додаткова інформація
- кількість учасників: до 10 осіб
- електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та документи для розробки і впровадження системи ХАССП
- іменний сертифікат для кожного учасника
Після реєстрації ми відправляємо програму та умови бронювання місця навчання:
bit.ly/3e1s8gz [відкрити контакти]
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини