Внутрішній аудитор системи харчової безпеки для HoReCa

Внутрішній аудитор системи харчової безпеки для HoReCa

Після закінчення курсу учасники отримають: 1) свідоцтво державного навчального закладу 2) друковані матеріали та допоміжні документи в електронному вигляді 3) знання від кращих практикуючих фахівців України з харчової безпеки в ресторанах

Найближчий курс - Внутрішній аудитор системи харчової безпеки закладу ресторанного господарства в Киеве починається з 7 -10 вересня 2020р. 

Тривалість навчання: 4 дні - з 10:00 до 18:00

З програмою курсу можна ознайомитися на сайті компанії :  www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/kurs-vnutrishnij-auditor-sistemi-hassp/

Кількість учасників: обмежена 

ЛЕКТОРИ КУРСУ:

  • інженер-проектувальник
  • лікар-епідеміолог
  • шеф-кухар
  • аудитор

Після реєстрації ми відправляємо програму та умови бронювання місця навчання: bit.ly/3e1s8gz


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини