Друзі! Запрошуємо 19-20 березня 2020р. на практично-орієнтований тренінг: «Розробка та впровадження системи HACCP на підприємствах з виробництва та обігу харчових продуктів»
Цей тренінг для Вас, якщо Ви хочете (або зобов'язані) в короткі терміни впровадити систему НАССР, стати хорошим професіоналом (або підвищити свій професіоналізм) і відразу застосовувати набуті знання та вміння в роботі!
Тривалість тренінгу: 16 акад.год, 2 дні;
Дати проведення тренінгу: 19-20 березня 2020р.
Що Ви будете робити в процесі тренінгу:
- розберетеся у вимогах наказу №590, затвердженому Акті Держконтролю та інших законодавчих та нормативних документів;
- будете знати сім принципів HACCP з управління ризиками, пов'язаними з безпекою харчових продуктів
- будете описувати продукцію згідно з нормативними документами
- розберетеся в аналізі небезпек і контролі критичних точок
- навчитеся складати блок-схеми процесу виробництва і визначати критичні точки
- напрацюєте навички розробки необхідних програм-передумов, виробничих процедур, протоколів (журналів, таблиць, графіків, тощо ..)
- отримаєте досвід розробки і впровадження плану НАССР
- та багато іншого, що необхідно для розвитку компетенцій спеціаліста по впровадженню та підтримки функціонування системи НАССР
Вартість тренінгу: 4 700.00 грн. за одну особу
При участі кількох слухачів з одного підприємства – бонусні ЗНИЖКИ!
!!! Рекомендація: краще відправити кілька людей з однієї компанії, тому що тоді вони будуть в одному інформаційному полі і зможуть більш ефективно впровадити проект, так як завжди над впровадженням працює команда (група HACCP), а не одна людина.
Програма тренінгу
Тільки про головне! Концентрована практика, до 80% опрацювання реальних ситуацій!
Модуль 1
- Знайомство: представлення тренерів, знайомство з групою, огляд тематики тренінгу, таймінг і правила тренінгу
- Визначення НАССР та переваги системи НАССР для виробника. Огляд основних термінів
- Основні законодавчі та нормативні вимоги до всіх організацій/підприємств в ланцюгу створення харчової продукції;
- Знайомство із Стандартами Кодексу Аліментаріус та ДСТУ ISO 22000:2019
- Вам необхідно впровадити систему HACCP. З чого починати?
- Документи, які підтверджують наявність системи безпечності продукції HACCP
- Належна практика виробництва та програми-передумови
Модуль 2
- Практичні аспекти розробки та впровадження 12 кроків ПЛАНУ HACCP та 7 принципів HACCP
- Створення групи НАССР та визначення сфери застосування системи НАССР
- Практикум: Опис харчового продукту і всіх матеріалів, використовуваних при його виробництві
- Практикум: Розробка блок-схеми технологічного процесу щодо кожного харчового продукту
- Метод визначення значущості небезпечних факторів. Дерево рішень
- Практикум: Ідентифікація та аналіз небезпечних факторів (біологічних, хімічних, фізичних) щодо кожного харчового продукту на кожному етапі технологічного процесу
Модуль 3
- Практикум: Визначення групою НАССР контрольних і критично контрольних точок. встановлення та обґрунтовання критичних меж щодо кожної ККТ
- Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№№1, 2, 3)
- Практикум: Розробка програм-передумов системи HACCP (№№1, 2, 3)
Модуль 4
- Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№№ 4, 5, 6, 7)
- Практикум: Розробка програм-передумов системи HACCP (№№ 4, 5, 6, 7)
- Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№№ 8, 9)
- Практикум та презентація: Розробка програм-передумов системи HACCP (№№ 8, 9)
Модуль 5
- Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№№ 10, 11)
- Практикум та презентація: Розробка програм-передумов системи HACCP (№№ 10, 11)
- Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№№ 12, 13)
- Практикум та презентація: Розробка програм-передумов системи HACCP (№№ 12, 13)
Модуль 6
- Практикум: оформлення Плану НАССР. Процедура моніторингу КТК
- Розгляд прикладів коригувальних дій щодо ККТ
- Практикум: Розробка та документування коригувальних дій щодо кожної ККТ
- Практикум: Розробка процедур, які забезпечують ефективне функціонування системи НАССР
Модуль 7
- Теоретична робота та розгляд прикладів Валідації та Верифікації системи НАССР
- Практикум: Валідація плану НАССР. Верифікація ефективності функціонування системи НАССР
- Практикум: Розробка процедури відкликання та вилучення харчових продуктів
- Установлення системи документообігу та ведення протоколів
- Внутрішні перевірки системи НАССР
Раді бачити Вас на наших тренінгах!
Консалтинговий центр «Школа Адміністративного Управління Зіміної»
[відкрити контакти] ; [відкрити контакти] ; [відкрити контакти]
Громадська спілка
«Пест контроль України»
[відкрити контакти] https://www.shauz.kiev.ua/
20 вересня 2019 року в Україні стали чинними та обов’язковими вимоги НАССР щодо дотримання виробничих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів для малих потужностей, в тому числі:
- постачальників та перевізників харчових продуктів;
- закладів громадського харчування (у кафе, ресторанах, кондитерських, їдальнях у навчальних закладах, тощо);
- харчоблоків дошкільних та освітніх закладів.
З метою надання методичної допомоги по впровадженню системи НАССР запрошуємо Вас взяти участь в циклі практично-орієнтованих тренінгів для розробки та впровадження системи HACCP, ДСТУ ISO 22000:2019, проведення внутрішнього аудиту, підготовки до успішного проходження Держконтролю та/або сертифікаційного аудиту на відповідність вимогам ISO 22000
Цикл складається з наступних тренінгів:
- Розробка та впровадження системи HACCP на підприємствах з виробництва та обігу харчових продуктів. Дата проведення: 19-20 березня 2020р.
- Розробка та впровадження Системи менеджменту харчової безпеки, згідно вимог ISO 22000:2019. Дата проведення: 1-2 квітня 2020р.
- Внутрішній аудит та підготовка до Державного контролю у формі аудиту на підприємствах з виробництва та обігу харчових продуктів. Дата проведення: 27-28 квітня 2020р.
!!! Рекомендація: Враховуючи те, що тренінги взаємопов’язані між собою і кожен наступний базується на напрацьованому матеріалі попереднього, краще навчатися у пропонованій послідовності тренінгів.
Раді бачити Вас на наших тренінгах!
Консалтинговий центр «Школа Адміністративного Управління Зіміної»
[відкрити контакти] ; [відкрити контакти] ; [відкрити контакти]
[відкрити контакти] https://www.shauz.kiev.ua/
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини