Не упустіть можливість відвідати навчання в Чернігові 13 листопада
Графік навчання: Дата: 13.11.2019р. (середа) Час: з 10:00 до 18:00
Вартість навчання:
1200грн до 01.11.2019р.
1400грн з 02.11.2019р.
Місце проведення:
м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 22
Готель "Reikartz Чернігів", конференц зала
http://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/13-11-2019g/
Програма семінару
1-й блок - теоретичний
- Що таке HACCP. Стандарти HACCP в Україні
- Основні поняття харчової безпеки і загальні принципи харчового законодавства в Україні
- Причини, процедура і етапи впровадження HACCP. Переваги використання системи НАССР
- Програми-передумови щодо безпеки харчової продукції
- Визначення критичних точок контролю, встановлення критичних меж і системи моніторингу
2-й блок - процедурний
- Застосування HACCP у всіх процесах, які проходить продукт в закладах громадського харчування
- Контрольні перевірки кухні і співробітників. Фізичне забруднення (в т.ч. особиста гігієна персоналу).
- Контроль температурних режимів і термінів зберігання продуктів. Маркування.
- Очищення та обслуговування обладнання. Видалення відходів, контроль скла, боротьба зі шкідниками
- Харчова алергія і процедура розслідування харчового отруєння гостя. Їжа "на винос" і харчування дітей.
- Навчання персоналу і контроль за дотриманням стандартів
3-й блок - законодавчий
- Актуальне законодавство України про харчову безпеку в закладах ресторанного господарства (HACCP)
- Повноваження ДПСС в частині контролю харчової безпеки в закладах ресторанного господарства (HACCP)
- Процедура і частота перевірок контролюючими органами. Програми-передумови і уніфікована форма акту перевірки.
- Гігієнічні вимоги і обов'язки операторів ринку щодо дотримання харчової безпеки
- Профілактичний медогляд і гігієнічне навчання. Кишкові інфекції
- Процедура сертифікації закладу за стандартами HACCP. Права і обов'язки аудиторів по HACCP
4-й блок - практичний
- Стандартна документація для контролю безпеки продуктів і лабораторний контроль.
- Основні вимоги до робочих приміщень і фактори ризику
- Вимоги до будівель та приміщень, інженерних систем і технологічного устаткування підприємств ресторанного господарства
- Оцінки ступеня ризиків через неналежний санітарний стан приміщень та технологічного обладнання підприємств
- Причини зниження ефективності системи HACCP, типові помилки
- Відповідальність за порушення норм НАССР
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини