Не упустіть можливість відвідати навчання в Чернігові 13 листопада

Не упустіть можливість відвідати навчання в Чернігові 13 листопада

Графік навчання: Дата: 13.11.2019р. (середа) Час: з 10:00 до 18:00

Вартість навчання:

1200грн до 01.11.2019р.

1400грн з 02.11.2019р.

Місце проведення:

м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 22

Готель "Reikartz Чернігів", конференц зала

http://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/13-11-2019g/

Програма семінару

1-й блок - теоретичний

  • Що таке HACCP. Стандарти HACCP в Україні
  • Основні поняття харчової безпеки і загальні принципи харчового законодавства в Україні
  • Причини, процедура і етапи впровадження HACCP. Переваги використання системи НАССР
  • Програми-передумови щодо безпеки харчової продукції
  • Визначення критичних точок контролю, встановлення критичних меж і системи моніторингу

2-й блок - процедурний

  • Застосування HACCP у всіх процесах, які проходить продукт в закладах громадського харчування
  • Контрольні перевірки кухні і співробітників. Фізичне забруднення (в т.ч. особиста гігієна персоналу).
  • Контроль температурних режимів і термінів зберігання продуктів. Маркування.
  • Очищення та обслуговування обладнання. Видалення відходів, контроль скла, боротьба зі шкідниками
  • Харчова алергія і процедура розслідування харчового отруєння гостя. Їжа "на винос" і харчування дітей.
  • Навчання персоналу і контроль за дотриманням стандартів

3-й блок - законодавчий

  • Актуальне законодавство України про харчову безпеку в закладах ресторанного господарства (HACCP)
  • Повноваження ДПСС в частині контролю харчової безпеки в закладах ресторанного господарства (HACCP)
  • Процедура і частота перевірок контролюючими органами. Програми-передумови і уніфікована форма акту перевірки.
  • Гігієнічні вимоги і обов'язки операторів ринку щодо дотримання харчової безпеки
  • Профілактичний медогляд і гігієнічне навчання. Кишкові інфекції
  • Процедура сертифікації закладу за стандартами HACCP. Права і обов'язки аудиторів по HACCP

4-й блок - практичний

  • Стандартна документація для контролю безпеки продуктів і лабораторний контроль.
  • Основні вимоги до робочих приміщень і фактори ризику
  • Вимоги до будівель та приміщень, інженерних систем і технологічного устаткування підприємств ресторанного господарства
  • Оцінки ступеня ризиків через неналежний санітарний стан приміщень та технологічного обладнання підприємств
  • Причини зниження ефективності системи HACCP, типові помилки
  • Відповідальність за порушення норм НАССР


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини