11 вересня стартує семінар "Міжнародні стандарти харчової безпеки ХАССП (HACCP) в закладах ресторанного господарства" в Житомирі
ХАССП (HACCP, англ. Hazard Analysis and Critical Control Points) - це система контролю якості в харчовій галузі.
Стандарти ХАССП (HACCP) відображають необхідний рівень безпеки виробництва, зберігання, транспортування та приготування харчових продуктів в конкретному закладі. В цілому ця система займається аналізом існуючих ризиків і контролем над усіма виробничими процесами, які проходить харчова продукція.
Графік навчання:
Дата: 11.09.2019р. (среда). Час: з 10:00 до 18:00
Вартість навчання:
1200грн до 27.08.2019р.
1400грн з 28.08.2019р.
Місце проведення:
м. Житомир, пл. Замковая 5/8. Готель "Reikartz Житомир", конференц зала
Це авторська навчальна програма, спеціально розроблена для співробітників закладів ресторанного господарства (ресторани, кафе, бари, їдальні, пекарні, кондитерські та т д.)., а саме для:
- власників, директорів та управляючих закладів
- шеф-кухарів, су-шефів, кухарів і всіх працівників кухні
- технологів та менеджерів з якості
- закупівельників, постачальників і заведуючих складом
- адміністраторів, бартендерів, менеджерів бару та всіх працівників залу
Кількість учасників:
від 15 до 30 людей в групі
Оплата навчання:
можливість готівкового / безготівкового розрахунку
передоплата 400грн, решта суми - в день семінару
Умови навчання:
тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори
іменний сертифікат та роздаткові матеріали для кожного учасника
http://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/11-09-2019g/
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини