11 вересня стартує семінар "Міжнародні стандарти харчової безпеки ХАССП (HACCP) в закладах ресторанного господарства" в Житомирі

11 вересня стартує семінар "Міжнародні стандарти харчової безпеки ХАССП (HACCP) в закладах ресторанного господарства" в Житомирі

ХАССП (HACCP, англ. Hazard Analysis and Critical Control Points) - це система контролю якості в харчовій галузі.

Стандарти ХАССП (HACCP) відображають необхідний рівень безпеки виробництва, зберігання, транспортування та приготування харчових продуктів в конкретному закладі. В цілому ця система займається аналізом існуючих ризиків і контролем над усіма виробничими процесами, які проходить харчова продукція.

Графік навчання:

Дата: 11.09.2019р. (среда). Час: з 10:00 до 18:00

Вартість навчання:

1200грн до 27.08.2019р.

1400грн з 28.08.2019р.

Місце проведення:

м. Житомир, пл. Замковая 5/8. Готель "Reikartz Житомир", конференц зала

Це авторська навчальна програма, спеціально розроблена для співробітників закладів ресторанного господарства (ресторани, кафе, бари, їдальні, пекарні, кондитерські та т д.)., а саме для:

  • власників, директорів та управляючих закладів
  • шеф-кухарів, су-шефів, кухарів і всіх працівників кухні
  • технологів та менеджерів з якості
  • закупівельників, постачальників і заведуючих складом
  • адміністраторів, бартендерів, менеджерів бару та всіх працівників залу

Кількість учасників:

від 15 до 30 людей в групі

Оплата навчання:

можливість готівкового / безготівкового розрахунку

передоплата 400грн, решта суми - в день семінару

Умови навчання:

тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори

іменний сертифікат та роздаткові матеріали для кожного учасника

http://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/11-09-2019g/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини