Практичний посібник "HACCP в ресторані, кафе, закладі громадського харчування", старт 26 февраля

Практичний посібник складається з 2 частин: для невеликого закладу (частина 1 - до 10 осіб персоналу), для великого закладу (частина 2 - більше 10 осіб персоналу). Вартість ч.1 - 8400 грн., вартість ч.2 -16800 грн. Без сплати ПДВ. Це- акційна ціна.
Практичний посібник "HACCP в ресторані, кафе, закладі громадського харчування"
В ч.1 Посібника - базова та оперативна документація системи НАССР, обов'язкові програми-передумови, які вимагаються чинними НД, посадові інструкції, програми навчань персоналу.
Ч.1 Посібника рекомендується для юридичних осіб (компаній,ФОП) з чисельністю персоналу до 10 осіб.
Ч.2 Посібника поряд з документами ч.1 має набагато більше документів системи НАССР, включаючи організацію безпечного харчування, роботу з обладнанням та інвентарем, закупівлі продуктів (мийних та дезинфікуючих засобів та ін. товарів), зберіганням продуктів, правильним підходам до приготування їжі, самоінспекції та аудити, поводження з принесеними ззовні продуктами (наприклад торт на день народження і т.п.), перерви та харчування працівників, підготовку персоналу, різні робочі журнали і т.д.
Ч.2 Посібника рекомендується для юридичних осіб з чисельністю персоналу більше 10 осіб.
Замовлення приймаються на адреси: [відкрити контакти] , [відкрити контакти]
Матеріал Посібника в електронному вигляді - на диску (CD). Надсилається поштою (разом з актом виконаних робіт) після підписання договору та оплати виставленого рахунку.
Мова Посібника - українська.
В подальшому, при потребі, Посібник буде і російською мовою.
ТОВ "ВАТТ"
http://usq.com.ua
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини