Семінар в Чернівцях 18 грудня "Міжнародні стандарти харчової безпеки ХАССП (HACCP) в закладах ресторанного господарства"
Це спеціальна навчальна програма, розроблена для закладів ресторанного господарства. ХАССП (HACCP) - це система контролю якості в харчовій галузі.
Дата проведення: 18.12.2018р.
Тривалість: 1 день з 10:00 до 18:00.
Вартість: 1400грн.
Детально тут: http://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/19-12-2018r-zaporizhzhya-mizhnarodni-standarti-harchovoyi-bezpeki/
Наша програма розроблена для:
- власників, директорів і керуючих закладами ресторанного господарства
- шеф-кухарів, су-шефів, кухарів і всіх працівників кухні
- технологів і завідувачів складом в закладах ресторанного господарства
У нас:
- до 25 осіб в групі і комфортні умови
- тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори
- іменний сертифікат та роздаткові матеріали для кожного учасника
- можливість готівкового / безготівкового розрахунку
НАШІ ЛЕКТОРИ:
- шеф-кухар працюючий по стандартах HACCP, консультант і кандидат в аудитори, сертифікований спеціаліст зі стандартів HACCP
- лікар-епідеміолог вищої категорії, завідуючий санітарно-карантинного відділу СЕС
- інженер-проектувальник, інженер-технолог з напрямку "Технологія харчування", сертифікований спеціаліст з розробки і впровадження стандартів HACCP
- сертифікований аудитор з харчової безпеки
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини