19-20 квітня м. Львів. Тренінг "Ресторанний та готельний маркетинг"
Просування, мікромаркетинг, SMM, PR та програми лояльності
На тренінгу розглянемо наступні питання:
- Як вибудувати стратегію комунікації з гостями конкретного ресторану і готелю; канали, спікери, повідомлення
- Як і навіщо створювати маркетинг план? Оптімальній бюджет і організація работи
- Як вибрати канали просування? Реальні кейси, який ефект від реклами і від чого залежить?
- Мікромаркетінг - чому так важливий для ресторану і як його організувати?
- Сучасний SMM, чого точно не хоче гість?
- Все про програми лояльності: від створення до закриття
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини