Методы продаж в ресторане
Очередная статья Александра Мусатова из цикла по стандартизации ресторана, посвященная методам продаж, которыми могут пользоваться официанты и бармены. Читайте, используйте, внедряйте!
Ссылка на статью: https://issuu.com/526436/docs/_________________________________
P.S. Ближайшие программы Александра Мусатова:
- 23-24 апреля, Львов, "Управление кухней", https://www.trn.ua/trainings/58953/
- 21-22 мая, Одесса, "Бар приносит прибыль", https://www.trn.ua/trainings/58906/
- 11-12 июня, Киев, "Стандартизация ресторана", https://www.trn.ua/trainings/49376/
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa Менеджмент, керування, KPI Продажі, кол центр, робота з клієнтами