Семінар "Новітнє харчове законодавство України. Державне регулювання якості та безпечності харчових продуктів" 2-3 листопада
Новітнє харчове законодавство України. Державне регулювання якості та безпечності харчових продуктів. Маркування. Технічний регламент щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом у готову упаковку. Система НАССР.
Головні питання семінару:
I блок. Перехід на європейську модель контролю якості харчових продуктів.
II блок. Увага! Обов’язковість впровадження системи НАССР.
IIІ блок. Основи європейського харчового законодавства. Доступ української харчової продукції на європейський ринок.
IV блок. Перехід на європейську модель стандартизації. Основні вимоги до операторів ринку харчових продуктів. Технічні умови України.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини