Адміністратор ресторану

Адміністратор ресторану

Запрошуємо Вас 22 лютого 2016 р. на курси "Адміністратор ресторану".

Програма курсу:

  • Стандарти сучасної гостинності
  • Ресторанні реалії сьогодні
  • Новинки ресторанної моди
  • Тенденції у ресторанному бізнесі
  • Клієнтоорієнтація. Що це таке? Де її межі? До кого ми повинні бути клієнтоорієнтованими? Як визначити що компанія саме така?
  • Досконалість в деталях, або як побудувати свій бренд
  • Імідж працівника= імідж ресторану. Секрети ділового стилю, що несе в собі уніформа.
  • Ключові фактори успіху ресторану: сервіс.
  • Внутрішньокорпоративні документи СРС
  • Розробка корпоративної культури, Handbook
  • Що таке стандарт?Як розробити стандарти і не втратити креативу?
  • Що прописується в стандартах роботи працівників ресторану?
  • Розроблення стандартів високого сервісу ресторану
  • Розроблення чек-листів для більш якісної та успішної роботи ресторану
  • Постійні гості.Як їх утримати? (Здобуваємо гостя роками, а втратити можемо в декілька секунд)
  • Що повинен знати кожен офіціант для максимальної реклами ресторана?
  • Правильна послідовність обслуговування різних за віком та статусом гостей
  • Піраміда задоволеності гостя
  • Хто наші гості сьогодні і як їх можливо задовольнити?
  • Цікаві ідеї для перевершення бажань
  • Навчіть свій персонал : мистецтву брати чайові
  • Мистецтво запам’ятовувати велику кількість імен
  • Телефонні переговори
  • Маркетинг націлений на гостя
  • Програма лояльності для гостей
  • Як запустити рекламу «Сарафанне радіо»?
  • Ефективне управління персоналом.
  • Стилі управління
  • Мистецтво підбору персоналу, або як заволодіти ідеальним кандидатом?
  • Типологія офіціантів. Які вони? Як з ними справлятись? Чим керуються та мотивуються?
  •  Адаптація
  • Методи та можливості навчання працівників
  • Розвиток персоналу та власний потенціал : кар’єрний ріст
  • Мотивація працівників ресторану
  • Наставництво, як метод навчання та розвитку
  • Делегування, як мотиваційний інструмент
  • Атестація персоналу: види та методи
  • Інструменти активної, якісної комунікації з гостями
  • Невербальна комунікація: читання мови тіла
  • Як краще організуватироботу кухні: практичні рекомендації
  • Де краще розвивати свого Шефа?
  • План комунікації директора з усім персоналом ресторану
  • Проведення зборів. Як? Коли? Як часто?
  • Активні продажі в ресторані.
  • Взаємодія ресторану та кухні. Cross working
  • Стандарт привиявленні неправомірних дій
  • Нештатні ситуації ресторану. Види нештатних ситуацій. Методи виходу з них.
  • Робота із скаргами гостей. Конфліктологія.


Навчання триває 3 дні, 22-24.02.16 р, 10.00-17.00

Видається сертифікат!

В подарунок- пост-курсовий коучінг!


Тренінг Центр Вікторії Буник  www.treningiv.net


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини