Адміністратор ресторану
Запрошуємо Вас 22 лютого 2016 р. на курси "Адміністратор ресторану".
Програма курсу:
- Стандарти сучасної гостинності
- Ресторанні реалії сьогодні
- Новинки ресторанної моди
- Тенденції у ресторанному бізнесі
- Клієнтоорієнтація. Що це таке? Де її межі? До кого ми повинні бути клієнтоорієнтованими? Як визначити що компанія саме така?
- Досконалість в деталях, або як побудувати свій бренд
- Імідж працівника= імідж ресторану. Секрети ділового стилю, що несе в собі уніформа.
- Ключові фактори успіху ресторану: сервіс.
- Внутрішньокорпоративні документи СРС
- Розробка корпоративної культури, Handbook
- Що таке стандарт?Як розробити стандарти і не втратити креативу?
- Що прописується в стандартах роботи працівників ресторану?
- Розроблення стандартів високого сервісу ресторану
- Розроблення чек-листів для більш якісної та успішної роботи ресторану
- Постійні гості.Як їх утримати? (Здобуваємо гостя роками, а втратити можемо в декілька секунд)
- Що повинен знати кожен офіціант для максимальної реклами ресторана?
- Правильна послідовність обслуговування різних за віком та статусом гостей
- Піраміда задоволеності гостя
- Хто наші гості сьогодні і як їх можливо задовольнити?
- Цікаві ідеї для перевершення бажань
- Навчіть свій персонал : мистецтву брати чайові
- Мистецтво запам’ятовувати велику кількість імен
- Телефонні переговори
- Маркетинг націлений на гостя
- Програма лояльності для гостей
- Як запустити рекламу «Сарафанне радіо»?
- Ефективне управління персоналом.
- Стилі управління
- Мистецтво підбору персоналу, або як заволодіти ідеальним кандидатом?
- Типологія офіціантів. Які вони? Як з ними справлятись? Чим керуються та мотивуються?
- Адаптація
- Методи та можливості навчання працівників
- Розвиток персоналу та власний потенціал : кар’єрний ріст
- Мотивація працівників ресторану
- Наставництво, як метод навчання та розвитку
- Делегування, як мотиваційний інструмент
- Атестація персоналу: види та методи
- Інструменти активної, якісної комунікації з гостями
- Невербальна комунікація: читання мови тіла
- Як краще організуватироботу кухні: практичні рекомендації
- Де краще розвивати свого Шефа?
- План комунікації директора з усім персоналом ресторану
- Проведення зборів. Як? Коли? Як часто?
- Активні продажі в ресторані.
- Взаємодія ресторану та кухні. Cross working
- Стандарт привиявленні неправомірних дій
- Нештатні ситуації ресторану. Види нештатних ситуацій. Методи виходу з них.
- Робота із скаргами гостей. Конфліктологія.
Навчання триває 3 дні, 22-24.02.16 р, 10.00-17.00
Видається сертифікат!
В подарунок- пост-курсовий коучінг!
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини