Поспішайте на День відкритих дверей у Львівську академію бізнесу

Поспішайте на День відкритих дверей у Львівську академію бізнесу

Львівська академія бізнесу – навчальний заклад нового покоління. Тут навчають прогресивним спеціальностям, яких ще немає в університеті. Заняття проводять викладачі-практики, тому Ви отримаєте максимум практики і мінімум теорії.

Цей захід буде цікавим і корисним:

  • для молодих людей, які бажають опанувати перспективну професію і потребують практичних навиків, можливості стажуватися та порад по плануванню власної кар’єри;
  • для студентів ВУЗів , які навчаються на схожих факультетах, але потребують знань про сучасні технології, яких поки не навчають в університеті;
  • для людей, які вже працюють  за спеціальністю, але хочуть максимально швидко поглибити свої  знання по окремих найновіших технологіях;
  • для фрілансерів, які прагнуть вдосконалити свої вміння, опанувати найновіші технології  та отримати диплом.

В академії діятимуть проекти: „Власний бізнес з нуля”, „Ділові п’ятниці”, „Власний бізнес за два дні” та Клуб недільних зустрічей.

Крім того у Львівській академії бізнесу діють курси найбільш затребуваних професій: реклами, графічого дизайну, SMM, продажів, фінансової грамотності, копірайтингу, івенту та контекстної реклами і сео. Інформацію про них Ви зможете отримати під час події.

Всі відвідувачі Дня відкрити дверей зможуть дізнатися про послуги Львівської академії бізнесу, програми навчання по різних спеціальностях, окремих проектах і тренінгах, системі і формі навчання, а також записатися на курси.

День відкритих дверей відбудеться 16 березня 2014 року за адресою м. Львів вул. І. Франка, 48.

Час –  16.00

Звертайтеся за № тел. [відкрити контакти]0966850450, [відкрити контакти][email protected]. Більше інформації тут: http://labiz.com.ua/.

До зустрічі!

P.S. Участь у Дні відкритих дверей безкоштовна, але обов’язкова попередня реєстрація на сайті!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини