Компанії

Smart-life, freelance consult




Коротко про компанію

«Інформація повинна не тільки розважати людину -  а й розвивати; змушувати думати, здогадуватися і ламати стереотипи стандартного людського мислення»

"Знання накладають відповідальність та спонукають до дій, по суті інформація і є основним мотиватором"

"Розуміння того, як влаштований процес діяльності, якою ви займаєетесь - це уже полоина успіху"

Послуги

Тренінги для продавців, консультантів ( B2C), торгових представників , менеджерів з продажу (B2B). Курси тренінгів по управлінню персоналом для керівників середньої ланки менеджменту. Послуги аудиту персоналу. Консультаційні послуги в організації побудови управлінської структури, не фінансових форм мотивації для працівників, розробка ефективних систем фінансової мотивації працівників. Командо-утоворюючі виїзні тренінги на природі. Консультації по організації корпоративних розважальних мотиваційних заходів для працівників, окремих підрозділів.

Клієнти

B2B,B2C.

Додаткова інформація

 В  часи динамічного технологічного прогресу найпоширенішим заняттям у світі є вміння продавати товари і послуги та організовувати управління такими процесами.  Зараз рівень конкуренції в продажах є найвищий за всю історію цивілізації - оскільки ринок перенасичений товарами і послугами. Відповідно стратегічною задачею кожної успішної людини є здатність організувати ефективну систему управляння і продаж.

Тренери

Корпоративні тренінги


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також ЗВО/ВНЗ в Чернівцях, коледжі в Чернівцях, курси в Чернівцях, репетиторів в Чернівцях, роботу в Чернівцях.